Welcome, visitor! [ Register | Login

€100

Vanzari – Cumparari – Inchirieri IMOBILIARE – Bucuresti

  • Strada, Nr. Oras: Strada Traian Nr 214, Bucuresti
  • Localitatea: BUCURESTI
  • Statul: Romania
  • Telefon:: 0720-141-267
  • Listed: februarie 23, 2018 6:55 am
  • Expires: 13 days, 2 hours
Renet - Imoobiliare Bucuresti
Living RoomVanzari - Cumparari - Inchirieri IMOBILIARE - Bucuresti - Image 2

Description

Bucuresti si Jud. Ilfov, comision rezonabilAgent imobiliar atestat, cu experienta de peste 15 ani, partener Echipa Renet, cumpara, vinde, inchiriaza cu contract de reprezentare exclusiva: apartamente, case/vile, terenuri, spatii comerciale.

Detalii suplimentare

Pasiunea pentru imobiliare a inceput acum 15 ani si relatia cu clientul pentru mine este mai importanta decat incheierea unei tranzactii, iar recomandarile sunt o rasplata mai valoroasa dacat comisionul.Cursurile de atestare si training absolvite m-au ajutat in dezvoltarea personala si in perfectionarea aptitudinilor de comunicare si a abilitatilor de negociere, cunoasterea integrala a procesului de vanzare/cumparare/inchiriere a unei proprietati, atentie si receptivitate la dorintele clientilor.

Cand un client decide sa lucreze cu un membru al ECHIPEI RENET, acesta obtine automat acces la toate resursele echipei! Astfel, o cerere venita printr-un agent RENET isi gaseste mai usor rezolvare datorita portofoliului bogat de oferte al echipei, in timp ce o oferta isi va gasi mai usor un client datorita aceluiasi portofoliu bogat in cereri, iar agentul RENET se obliga sa consilieze clientul, astfel incat acesta din urma sa obtina cel mai bun pret!

Listing ID: 7835a8f9a7f841ea

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Blog Categories

AnuntulDirect.ro cu foto din Romania

AnuntulDirect.ro cu foto din Romania